четвер, 10 листопада 2016 р.

У вільну хвилинку. Малюємо поетапно.

Як малювати поетапно аніме

Картинки по запросу Рисуем Глаза в стиле Аниме

Аніме – це стиль малювання, який був винайдений в Японії. Цим словом стали позначати і самі мультфільми. Починаючому художникові малювати аніме буде складно, але поетапно зобразити героїв буде легше.
Інструкція

1.
Визначте, якого саме персонажа ви хочете намалювати. Це необхідно для того, щоб з анатомічної точки зору правильно зобразити персонажа. Зростання молодої людини зазвичай дорівнює висоті 8 голів. Тіло маленької дівчинки, як правило, менше, ніж голова.
2
Проведіть дві горизонтальні (плечі і таз) і одну вертикальну (хребет) лінії. Від плечей і тазу проведіть два відрізка вниз і два – вгору відповідно, які з’єднаються на середині хребта. Отримані трикутники є заготовкою для тіла.
3
Над плечима намалюйте коло (голова). В залежності від того, якої статі і віку ваш персонаж, намалюйте підборіддя, обличчя і зачіску. Необхідно знати, що правильне відстань між очима становить одне око. Ніс аніме персонажа найпростіше зобразити прямою вертикальною лінією, кінець якої загнутий вгору.
4
З плечових суглобів проведіть дві прямі лінії (руки). Кожну з них двома овалами. Кінцівки будуть зображені правильно, якщо лікоть буде перебувати на рівні живота персонажа. Якщо ви створюєте фізично міцного героя, прорисуйте мускулатуру.
5
Від тазу проведіть дві лінії (ноги). Зобразіть овали, як і в попередньому кроці. Довжина кінцівок повинна складати 4 довжини голови персонажа. Зауваження з приводу мускулатури рук відноситься і до ніг.
6
Плавними лініями з’єднайте два трикутника, овали і тулуб з головою. Зітріть опорні лінії. Пам’ятайте, якщо ви малюєте дівчину, груди зображується не у формі двох кульок, але овалів, які витягнуті вниз. В іншому випадку дана частина персонажа буде виглядати неправдоподібно.
Картинки по запросу Рисуем Глаза в стиле Аниме
7
Прорисуйте деталі. Подумайте над тим, в якому часі і в яких умовах живе персонаж. Це безпосередньо вплине на те, який одяг потрібно зобразити. Якщо він знаходиться в Арктиці, то логічно було б намалювати теплу куртку з капюшоном, штани і взуття. Якщо герой народився в 3045 році, то й одяг повинна бути відповідна.

Немає коментарів:

Дописати коментар